Mini kuhinje – funkcionalne in ergonomsko oblikovane

 

Mini in majhne kuhinjeMini kuhinje, ki vam jih izdelamo v podjetju Erjavec Ljubljana, so funkcionalne in argonomsko oblikovane, kljub prostorskim omejitvam in zastavljenemu proračunu za izdelavo. Mini oziroma moderne majhne kuhinje so ravno tako, kakor velike kuhinje, izdelane iz kvalitetnih materialov, različnih oblik, vzorcev, barv in dizajnov. Prav tako poskrbimo, da sta struktura in postavitev vsake mini kuhinje skrbno načrtovani, saj le tako zasnovane mini kuhinje omogočajo uporabniku, enostavno uporabo predalov, omar in kuhinjskih aparatov. Pri izdelavi in postavitvi mini kuhinje smo posebej pozorni tudi, da struktura postavljenih elementov zagotavlja uporabniku dovolj prostora za gibanje, kljub prostorskim omejitvam, svetlobe in zračnosti. Izdelujemo tudi mini kuhinje po meri za podjetja, kar omogoča zaposlenim hitro pripravo toplih napitkov in prigrizkov ali shrambo hrene, saj jo lahko izdelamo tako, da je opremljena z vsemi potrebnimi aparati, kot so kuhinjsko korito, nekaj omaric, hladilnik štedilnik ali mikrovalovna pečica ter manjši pomivalni stroj.

Kuhinje za mansardo – podjetja Erjavec Ljubljana

Pri izgradnji kuhinje za mansardo se je potrebno zavedati, da bodo na pot stopile številne klasične prepreke, zato je potrebno, da bi lahko docela izkoristili prostor in uživali v funkcionalnostih kuhinje za mansardo, skrbno načrtovati vsak korak, že v sami gradnji mansarde. Vendar temu ni vedno tako in uporabniki najdejo številne prepreke za postavitev primerne kuhinje, šele takrat, ko so odtoki ter vodovodne in elektro inštalacije že narejene. Vendar brez strahu, v podjetju Erjavec Ljubljana, vam poleg kuhinje po meri, naredimo tudi 3D izris, ki nam pomaga pri načrtovanju izdelave kuhinje za mansardo z maksimalmim izkoristkom prostora, uporabniku pa omogoča lažjo predstavo o izgledu kuhinje za mansardo ter posledično lažje odločanje o postavitvi, izdelavi, barvah, dizajnu in stilu kuhinje za mansardo. Naše vodilo je, da mora biti kuhinja, še v tako majhnem prostoru, funkcionalna, kakovostna in visokega dizajna.

Majhne kuhinje Ljubljana

Če živite v stanovanju, kjer ni na voljo veliko prostora, potem zagotovo tipske kuhinje ne pridejo v upoštev, zato bo skoraj zagotovo najbolj smiselna rešitev, izbira primerne majhne kuhinje. Majhne kuhinje po meri, podjetja Erjavec Ljubljana, so lahko še vedno odraz vaših želja. Namreč na vašo pobudo, si bo vaše stanovanje ogledal naš arhitekt, ki vam bo ob upoštevanju vaših želja tudi primerno svetoval. Nato sledi 3D izris, ki daje natančen predogled, kako neki se bomo lotili izdelave majhne kuhinje, kakšen dizajn in barve bomo vključili ter kako bi se tako izdelana kuhinja ujemala z vašim ostalim prostorom. Po vaši potrditvi izrisa majhne kuhinje, izdelamo in montiramo kuhinjo po vaših željah, v najkrajšem možnem času. In da ne pozabimo, vse naše velike ali majhne kuhinje, podjetja Erjavec Ljubljana, so izdelane iz kvalitetnih materialov, ki so poleg visokega dizajna še praktične, funkcionalne in ergonomske oblike, kar omogoča uporabniku, lažjo uporabo predalov, omar, gospodinjskih aparatov in ostalih kuhinjskih elementov.