Prodaja kuhinj

Prodaja kuhinj po meriProdaja kuhinj Alples – kakovost po ugodni ceni

Prodaja kuhinj je danes tako raznolika, da lahko brez težav najdemo primerno kuhinjo za naš dom. Prepričani smo, da boste svojo sanjsko kuhinjo našli v našem bogatem prodajnem programu. Prodaja kuhinj še nikoli ni bila tako enostavna ali tako ugodna.
Prodaja kuhinj Alples vključuje štiri različne modele: NATURA, URBANA, LAGUNA in START. Vsak model kuhinje vključuje tudi širok izbor elementov, ki omogoča individualne rešitve za vsak prostor, hkrati pa tudi olajša nakup kuhinje. Širok nabor elementov ter različne kombinacije materialov in obdelav bodo vsako kuhinjo spremenili v prijeten in domač prostor. Z dodatnimi elementi boste poskrbeli tudi za ureditev in popestritev dnevne sobe. Kuhinja z dnevno sobo bo tako postala središče vašega doma.

 

Kuhinja z dnevno sobo – srce modernega doma

V modernih domovih se vse bolj uveljavlja kuhinja z dnevno sobo. Združitev kuhinje preko jedilnice z dnevno sobo prinaša številne prednosti: prostor je bolj funkcionalen in daje videz velikega in modernega stanovanja, vse je na dosegu roke, hkrati pa se lahko med pripravo jedi družite z ostalimi člani družine ali obiskovalci.
Pri oblikovanju kuhinje z dnevno sobo je pomembno, da so kuhinja, jedilnica in dnevna soba med seboj stilno, barvno in materialno usklajeni. Zato pri številnih proizvajalcih prodaja kuhinj vključuje tudi nekakšne podaljške v dnevno sobo, kjer se kuhinjsko pohištvo in jedilnica vizualno popolnoma skladajo s pohištvom v dnevni sobi.

 

Prodaja kuhinj – ugodne cene kuhinj Alples

Cene kuhinj Alples se morda na prvi pogled zdijo nekoliko visoke, vendar se na dolgi rok izkaže, da je razmerje med ceno in kakovostjo več kot odlično. Pri izdelavi kuhinj Alples so namreč uporabljeni le najboljši materiali, dolgo življenjsko dobo kuhinjskega pohištva pa zagotavljata tudi skrbna izdelava in montaža.
O tem, da je prodaja kuhinj Alples resnično zelo ugodna, vas bo prepričal tudi naš cenik, ki si ga lahko ogledate v našem salonu kuhinj. Cene kuhinj so sicer informativne narave, saj je izdelava kuhinj po naročilu povsem odvisna od vaših želja in zahtev, te pa so tudi glavni dejavnik pri oblikovanju končne cene kuhinj. Končna cena je namreč odvisna od velikosti kuhinje, uporabljenih materialov, vratc, različnih mehanizmov, pa tudi od praktičnih dodatkov ter estetskih detajlov. Podobno kot pri drugih stvareh pa tudi za kuhinje povečini velja, da nizke cene kuhinj pomenijo tudi nižjo kakovost.

Vas zanima kuhinja z dnevno sobo? Ali pa razmišljate o nakupu kuhinje za mansardo? Vabljeni v Alplesov salon kuhinj, kjer boste zagotovo našli pravo rešitev.