Izberite kuhinjo po meri v enem od naših petih salonov v Sloveniji

Da se bo vsa družina v kuhinji dobro počutila, je pred njeno izdelavo potrebno skrbno načrtovati in razmisliti o vseh podrobnostih. Prostor, ki je na razpolago naj bo dobro izkoriščen in estetsko opremljen, tudi če je ta majhen. Ker je izdelava kuhinje po meri postala stalnica, si lahko izpolnite marsikatero željo, ki se vam je včasih zdela neuresničljiva. Tudi izdelava kuhinje za mansardo ne predstavlja več takšnih težav, kot se je to dogajalo v preteklosti, saj je kuhinjsko pohištvo mogoče s pomočjo računalniških izrisov popolnoma prilagoditi danim možnostim.

Mansardne kuhinje za majhne in velike prostore

 

Seveda, je pri majhnih prostorih še vedno potrebno sklepanje kompromisov in usklajevanje želja, kljub temu pa je tudi majhna kuhinja lahko popolnoma funkcionalna in lična na pogled. Vsako načrtovanje zahteva dobro pripravo, zato je potrebno natančno izmeriti stene, v načrt vrisati potrebne priključke, odtoke, odprtine za vrata in okna ter šele nato razmisliti o videzu. V naših salonih so vam na ogled različni tipi kuhinj v mnogih barvnih kombinacijah. Izbirate lahko med klasičnimi, rustikalnimi in modernimi kuhinjami visokega sijaja ali mat in se posvetujete z našimi strokovnjaki, ki so z leti pridobili ogromno znanja in izkušenj. Ti vam bodo koristno svetovali in vam pomagali pri izbiri.

Naj vaša moderna kuhinja odlikuje vašo osebnost

Najlažji način do moderne kuhinje je, da predelate oz. posodobite zdajšnje kabinete v nekaj čisto preprostega. Lahko jih preprosto samo prebarvate v kakšno bolj svežo barvo, ali pa jim celo dodate nekaj teksture in vzorcev. Pri tem ne pozabite tudi na kuhinjska vrata in jih kombinirajte z novim stilom svojih omaric. Držite se preprostih in čistih linij, če lahko odstranite kak ročaj ali kljuko in poskrbite, da se kuhinjska vratca odprejo na pritisk, še toliko bolje. Vaš fokus naj bo na samih materialih in ne toliko na vseh dodatkih in okraskih, s tem boste dosegli izgled čiste in odprte kuhinje, hkrati pa boste pridobili tudi na delovni površini, saj bodo na vaših pultih le najnujnejše stvari. Najbolj pomembno pa je, da v celotnem dizajnu pokažete in upoštevate predvsem sebe. Na koncu koncev boste vi tisti, ki boste v svoji kuhinji preživeli največ časa. Vi boste pripravljali obroke za vašo družino in v njej gostili prijatelje. Zato je seveda tudi izredno pomembno, da se vi v njej dobro počutite. Seveda lahko sledite t.i. modernim smernicam, a če boste v vse skupaj vključili še sebe in svoj okus, bo vaša kuhinja za vas popolna.

Prodaja kuhinj – strokovno svetovanje in brezskrben nakup v Ga+

Podjetje Ga zagotavlja kvalitetno prodajo kuhinj različnih vrst od masivnih kuhinj do modernih. Ob prodaju kuhinj vam zagotavljamo strokovno svetovanje naših sodelavcev, ki vam z znanjem lahko pomagajo do vaše sanjske kuhinje in brezskrbnega nakupa. Na naši spletni strani lahko najdete kvalitetne masivne kuhinje v rustikalnem slogu, male kuhinje, kuhinje po meri in sodobne kuhinje. Obiščite nas in se prepričajte.

 

prodaja kuhinj

Kuhinjske nape za prijetno ustvarjanje vaših jedi

Podjetje GA+ se ukvarja s prodajo kuhinjskih nap ter ostalih gospodinjskih aparatov za kuhinjo. Izbirate lahko med različnimi blagovnimi znamkami kuhinjskih nap (Bosch, Beko, Candy itd), ter vrstami kuhinjskih nap. GA kuhinjske nape so kvalitetne in pripomorejo k zunanjemu izgledu vaše kuhinje, obenem pa je izjemno funkcionalna, saj vsesa neprijeten vonj. Obiščite naše podjetje in se prepričajte o kvaliteti in ugodnih cenah naših kuhinjskih nap.

 

kuhinjske nape

Salon kuhinj Ljubljana

V salon kuhinj Ljubljana po kakovostno notranjo opremo prostorov po meri

Salon kuhinj Alples Ljubljana s 190 zaposlenimi je vodilni proizvajalec pohištva srednjega cenovnega razreda pri nas. Z bogato izbiro pohištva za kuhinje, dnevne sobe, spalnice, otroške sobe in predsobe razveseljuje že od leta 1955. Od takrat dalje kupcem nudimo številne prodajne programe, od katerih je na trg najbolj prodrl program Triglav, ki še danes krasi številne domove. Od novejših programov je najbolj uspešna spalnica Harmonija.

 

 

Saloni pohištva po vsej Sloveniji

Salon kuhinj v LjubljaniNotranje pohištvo za celotno opremo doma najdete v salonu kuhinj Ljubljana, kjer vam v zvezi z opremo doma z veseljem svetujemo. Na voljo smo vam v vseh regijah po Sloveniji, pri čemer lahko izbirate med več kot 70 saloni pohištva. Poslujem tudi v tujini, kjer poleg Rusije, Češke in Madžarske sodelujemo predvsem z državami Balkana. V Alplesu smo znani po montaži na domu, servisiranju in odpremi pohištva v dogovorjenih rokih, pri čemer prekašamo marsikaterega drugega ponudnika pohištva. Naši saloni pohištva so vam blizu, ne glede na to v katerem delu Slovenije ste. Salon kuhinj Ljubljana vam omogoča ogled vseh naših kuhinj, ki vam jih nudimo po ugodnih cenah, med katerimi so:

  • Kuhinja Natura,
  • Kuhinja Urbana,
  • Kuhinja Start in
  • Kuhinja Laguna.

 

 

Salon kuhinj Ljubljana – več za vas

Prednost naših kuhinj in drugega pohištva je predvsem v tem, da so poleg privlačnega dizajna tudi uporabne, sestavljive in imajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Na voljo so vam tudi dodatki za kuhinjo, kot so kuhinjski strojčki in druga potrebna oprema. Kuhinje lahko sestavite po svojih željah in jih tudi zrišete v 3D programu, ki ga najdete na naši spletni strani. Cena kuhinje je odvisna od številnih dejavnikov, od izbire materialov do obsega kuhinjskih elementov. Obiščite salon kuhinj Ljubljana, kjer so na enem mestu predstavljene naše kuhinje odlične kvalitete. Če vas zanimajo drugi prostori, pa obiščite salon pohištva kjer koli po Sloveniji. Nova oprema vrhunske kvalitete bo zagotovljena, vaš dom pa bo postal topel in domač.
Saloni pohištva Alples in salon kuhinj Ljubljana vam nudijo vse kar potrebujete za vaš dom – naj bo nova oprema vašega doma kvalitetna in ugodna!

Bele kuhinje

Bele kuhinje so prava eksplozija bele svetlobe

Ste se kdaj vprašali, zakaj je nevesta skoraj vedno oblečena v belo obleko? Ste opazili, da so v cerkvah angeli vedno upodobljeni v belih oblačilih? Bela barva simbolizira nedolžnost in čistočo, mladost. Bele kuhinje bodo tako vnesle vse te simbolične elemente v notranjost vašega doma. Številni prisegajo prav na bele kuhinje, saj prav bele kuhinje izkazujejo, da so njihovi elementi brezčasni.

 

Nove kuhinje, ki jih izdelamo mi, žanjejo hvalo

Izdelava novih belih kuhinjČe potrebujete novo kuhinjo, in ste tudi vi ljubitelj bele barve, vas vabimo, da se oglasite pri nas in predstavili vam bomo, zakaj je naša izdelava kuhinj najboljša in zakaj se novo kuhinjo splača naročiti prav pri nas. Pri nas dobite bele kuhinje, ki so klasične kuhinje ali moderne kuhinje. Lahko se odločite za kuhinjo po naročilu ali pa eventualno kuhinjo po elementih različnih dimenzij. V vsakem primeru vam zagotavljamo, da vas ne bomo razočarali, saj naše nove kuhinje slovijo kot ene najboljših kuhinj v Sloveniji. To je tako zaradi naše odlične in moderne izdelave kuhinj, na katero smo upravičeno ponosni. Naša izdelava kuhinj je namreč opravljena s pomočjo najnovejše tehnologije oziroma tehnoloških procesov, seveda pa je pomembno tudi naše bogato sodobno znanje in dolga leta bogatih izkušenj. Zato bo vaša bela kuhinja zagotovo pametna izbira, če boste izdelavo kuhinj zaupali rokam naših spretnih mojstrov.

 

Kako natančno bo nastala vaša prekrasna bela kuhinja?

Če želite imeti kuhinjo po naročilu, boste v našem podjetju sprejeti tako, kot so sprejete vse naše druge stranke: maksimalno se vam bomo posvetili, vas izprašali o vaših željah in predstavah, poizvedeli po dimenzijah, želenih elementih v kuhinji. Nato vam bomo predlagali alternative in vam določene stvari priporočili. Ko se boste odločili za osnove vaše nove kuhinje, se bomo seveda še pred izdelavo kuhinje posvetili vsemu – tudi najmanjšim detajlom in se šele čisto na koncu, ko bo prav vse definirano, lotili izvedbe vaše bele kuhinje.

Salon kuhinj in možnost osebnega svetovanja

Salon kuhinj in možnost osebnega svetovanja

Salon kuhinj vse pogosteje dobiva tudi virtualno podobo, pri čemer imamo seveda v mislih spletno prodajo pohištva. Zaradi številnih prednosti, ki jih ponuja spletno nakupovanje, se pojavlja vprašanje, ali je obisk salona kuhinj dandanes sploh še smiseln …

 

Spletno nakupovanje ali osebni obisk salona kuhinj?

Razlogi za vse večjo priljubljenost spletnega nakupovanja so očitni, glavna pa sta zagotovo časovni prihranek in prihranek goriva. Pri kupovanju pohištva, predvsem kuhinj, pa je situacija vendarle malce bolj kompleksnaSalon kuhinj Ljubljana, zato je v večini primerov priporočljivo, da se pred dokončno odločitvijo napotite v izbrani salon kuhinj. Izbiranje nove kuhinje je namreč povezano s številnimi odločitvami, pri katerih vam je lahko v veliko pomoč strokoven nasvet, ki ga boste najlažje in najhitreje pridobili prav v salonu kuhinj, kjer se lahko dogovorite tudi glede vseh podrobnosti v povezavi z dostavo in montažo vaše nove kuhinje. Seveda pa je priporočljivo, da si še pred obiskom salona kuhinj ponudbo ogledate tudi na spletu in tako opravite prvi krog selekcije oziroma ugotovite, kakšna so vaša okvirna pričakovanja, želje in potrebe glede kuhinjskih elementov.

 

Pogosto možen tudi brezplačen izris postavitve pohištva

V salon kuhinj pa se je pogosto smiselno odpraviti tudi zaradi možnosti računalniškega izrisa vaše nove kuhinje, ki je vse pogosteje na voljo strankam. Storitev, ki je načeloma brezplačna, vam pomaga pri izbiri kuhinje oziroma kuhinjskih elementov. Salon kuhinj tako še zdaleč ni kraj, kamor bi zahajali zgolj največji nasprotniki modernih načinov nakupovanja, ampak je zaradi dejstva, da predstavlja kuhinja eno pomembnejših investicij, ko govorimo o opremljanju oziroma adaptaciji stanovanja, obisk salona kuhinj pametna odločitev v praktično vseh primerih.

Kuhinje po naročilu

Poljubno kombiniranje opreme

izris kuhinje po meriKuhinja po naročilu je poimenovanje, ki se je v preteklosti uporabljalo predvsem za kuhinjo, ki jo je v skladu z vašimi napotki v celoti izdelal mojster. Vendar pa se danes sintagma kuhinja po naročilu pogosto uporablja tudi v drugačnem kontekstu … Tako lahko kuhinja po naročilu imenujemo tudi kupovanje oziroma sestavljanje kuhinje po elementih. Prednost tovrstne »kuhinje po naročilu« je, da je celoten proces manj zamuden, saj kombinirate že izdelane elemente, obenem pa je ta možnost načeloma tudi precej bolj ugodna. Kuhinja pa je kljub temu takšna, kot si jo želite … Dodatna prednost kombiniranja pa je tudi ta, da lahko v osnovi klasične kuhinje nadgradite z modernejšimi elementi ali pa obratno – v moderno kuhinjo vnesete pridih klasike oziroma tradicije. Dodatne informacije o nemških kuhinjah po meri na vsi.si portalu.

Oprema kuhinje v skladu z vašimi željami in potrebami

Izbiranje nove kuhinje je lahko precej zahtevno opravilo, saj pogosto ni mogoče kupiti posameznih elementov, ampak zgolj kuhinjo v kompletu, ki pa se ne ujema nujno z vsemi vašimi kriteriji glede tega, kakšna naj bi bila idealna oprema kuhinje, tako v funkcionalnem kot v estetskem smislu. Še posebej velike težave pa se običajno pojavijo, če imate za kuhinjo na voljo manjši prostor, zato je toliko bolj pomembno, da je oprema kuhinje izbrana in kombinirana zelo premišljeno. Kuhinja po elementih (od omaric pa vse do stolov za kuhinjo) je tako idealna rešitev za najrazličnejše situacije, saj imate precej več svobode pri kombiniranju.

Za boljšo predstavo o končni podobi vaše nove kuhinje: izris

V Studiu Novak vam poleg možnosti »kuhinje po naročilu« oziroma nakupa posameznih kosov opreme za kuhinjo ponujamo tudi izris kuhinje, s pomočjo katerega se boste lažje odločili, ali je izbrana kombinacija elementov res ustrezna. Izris kuhinje, ki ga po želji pospremimo tudi z nasveti glede možnih izboljšav, je izjemno natančen in nudi zelo dobro predstavo glede končne podobe vaše nove kuhinje. Izris spreminjamo toliko časa, dokler niste popolnoma zadovoljni, kuhinja po naročilu pa vključuje tudi brezplačno dostavo. Preverite pa še našo ponudbo kuhinjskih naprav oziroma aparatov ter dodatne opreme (jedilni koti, mize in stoli za kuhinjo ter jedilnico itd.). Z našo pomočjo lahko tako v celoti opremite svojo novo kuhinjo na enem mestu.

Moderne kuhinje

Moderne kuhinje za moderen svet

Moderne kuhinje popolnoma odgovarjajo potrebam modernega sveta. Moderna kuhinja bo zlahka postala prostor, v katerem se boste najraje zadrževali, saj vas bo prepričal njen dizajn z ravnimi linijami in gladkimi površinami. V trgovini Aniles d.o.o. vam ponujamo ugodne kuhinje po meri.

 

Ugodne kuhinje z modernim pridihom

Izdelava modernih kuhinj po meriModerne kuhinje bodo zaradi živahnih in sijočih barv popestrile vaše ustvarjanje v kuhinji, hkrati pa bodo poskrbele, da bo vaše delo prijetnejše in lažje. Kuhanje v moderni kuhinji bo prijetnejše, saj te odlikujejo predali širokih linij, ki so povezani z električnim delovanjem, in sodobne elektronske naprave, ki poskrbijo za večjo učinkovitost pri pripravi hrane in toplo vzdušje v kuhinji. Delovni otok se v moderni kuhinji običajno nahaja na sredini kuhinje, s čimer poskrbite za razgibanost in boljšo izkoriščenost prostora. Velik poudarek pri tovrstnih kuhinjah pa je tudi svetloba, ki ima poglaviten vpliv na vaše počutje. Z varčno led razsvetlitvijo poskrbite tudi za estetski videz kuhinje, saj so svetila uporabljena na inovativen način za popestritev videza omar, pultov in ostalih površin. Zaupajte trgovini Aniles d.o.o., saj vam pri nas nudimo kakovostne in ugodne kuhinje po meri.

 

Kuhinja po meri za vaše udobje

Moderne kuhinje morajo biti popolnoma usklajene z vašimi željami in potrebami. V trgovini Aniles d.o.o. se zavedamo, da pri današnjem hitrem tempu življenja potrebujete kuhinjo po meri, ki bo kar najučinkoviteje odgovarjala vašemu življenjskemu slogu. Naše moderne kuhinje so obogatene z zadnjimi tehnološkimi rešitvami zabavne elektronike in bele tehnike, ki jih lahko izberete, da dobite kuhinjo po meri, ki jo boste težko zapustili. Trgovina Aniles d.o.o. vam nudi bogato izbiro gospodinjskih pripomočkov, s katerimi lahko z našo pomočjo dosežete, da bo vaša kuhinja resnično kuhinja po meri. Izbirate lahko med kuhinjami iz jablane, bukve ali oreha. Kuhinjo po meri boste v naši trgovini sestavili povsem preprosto zaradi široke palete sestavljivih elementov, ki jih ponujamo.

 

Ugodne kuhinje le del naše ponudbe

Če se odločite za izdelavo kuhinje po meri, je trgovina Aniles d.o.o. pravi naslov za vas, saj pri nas najdete kakovostne in ugodne kuhinje. Poleg modernih ugodnih kuhinj vas bomo navdušili tudi z bogato ponudbo klasičnih kuhinj in pohištva, dekorativnih svetil, sedežnih garnitur in vzmetnic. Pri nas torej najdete vse za vaš dom. Izdelavo kuhinje po meri brez skrbi prepustite nam, naše ugodne kuhinje vas zagotovo ne bodo razočarale.

Moderne kuhinje odlikujejo lep videz, funkcionalnost in inovativnost

Moderne kuhinje so v primerjavi s klasičnimi zasnovane tako, da združujejo estetiko in praktičnost. Njihova glavna značilnost so ravne linije in gladke površine. Poleg bele najdemo v moderni kuhinji tudi bolj živahne, toplejše in prijetnejše barve, kot so na primer rdeča, zelena in modra. Izdelava moderne kuhinje vključuje kakovostne materiale, ki so vzdržljivi in odporni na razne udarce in praske, poleg tega pa omogočajo enostavno čiščenje površin. Pogosto so to kovina, steklo ali eksotičen les. Delovni otok je običajno postavljen sredi prostora. Ker zgolj osvetlitev delovnih prostorov v moderni kuhinji ni dovolj, so moderne kuhinje opremljene tudi z LED osvetlitvijo, ki jo obenem uporabljamo v dekorativne namene pod pulti, znotraj dekorativnih vitrin in steklenih elementov. Pomemben element moderne kuhinje pa so najsodobnejše elektronske naprave: tako iz sveta zabavne elektronike kot tudi iz sveta bele tehnike, ki so prilagojene potrebam individualnih gospodinjstev.

Moderne kuhinje po meri odražajo željo po individualnosti in izpolnitvi osebnih pričakovanj

Največja prednost, ki jo prinaša izdelava kuhinj po naročilu, je prilagodljivost željam in potrebam uporabnika. Po meri narejena kuhinja je v celoti prilagojena prostoru, omogoča funkcionalnost in popoln izkoristek slehernega prostega kvadratnega centimetra. Kuhinja po meri je odlična rešitev, kadar v obstoječi serijski ponudbi ne najdemo želene klasične ali moderne kuhinje.
Izdelava kuhinj po naročilu je v Mizarstvu Avbelj celostna storitev – od svetovanja, načrtovanja in 3d izrisa do izdelave in montaže kuhinje. Pri izdelavi pohištva po naročilu uporabljamo sodobne tehnološke postopke in vrhunske materiale, zato je naša izdelava kuhinj visokokakovostna. Pri načrtovanju moderne ali lesene kuhinje po meri vam bodo v veliko pomoč naše bogate izkušnje, navdušile pa vas bodo tudi ugodne cene. O tem vas bo prepričal naš cenik, ki priča o odličnem razmerju med ceno in kakovostjo.

Moderne kuhinje z otokom za nekoliko večje prostore

Sodoben način bivanja postavlja pripravljanje hrane za družino in goste v samo središče domačega življenja. In prav takšnemu načinu življenja je namenjen kuhinjski otok. Pri odločitvi za kuhinjski otok je treba upoštevati prostorske danosti prostora. Težko ga boste namreč postavili v majhno ali ozko kuhinjo. Moderne kuhinje z otokom so v večini primerov žal uresničljive le pri novogradnjah, za katere so v zadnjem času značilni zelo veliki dnevno bivalni prostori. Pri obnovah obstoječih kuhinj, ki so ponavadi manjše, pa kvadratura prostora povečini ne omogoča, da bi iz stare kuhinje nastala nova kuhinja z otokom.
Na splošno velja, da mora biti funkcionalen kuhinjski otok dolg vsaj 1,2 metra in širok več kot pol metra. Seveda moramo ob tem paziti, da bo kuhinja z otokom zagotavljala dovolj prostora za nemoteno gibanje. To je pomembno tako z vidika praktičnosti kot z estetskega vidika, saj v nasprotnem primeru kuhinjski otok ne bo prišel do izraza.

Moderne kuhinje – poleg bele barve prisotni tudi bolj drzni odtenki

moderne kuhinje po meriBarva ne vpliva samo na naše počutje v kuhinji, ampak tudi na sam videz velikosti in oblike moderne kuhinje. Barve v njej nam morajo biti všeč, saj kuhinja ni le prostor, kjer jemo in kuhamo, ampak je v nekaterih primerih tudi prostor za druženje ali celo pisarna.
Danes se vse več ljudi odloča za barve, ki se ujemajo z njihovo osebnostjo, hkrati pa želijo, da bi bila njihova kuhinja prostor, kjer bodo dobre volje in polni energije. Izjemno priljubljene so bele kuhinje, vse pogosteje pa tudi črne kuhinje. Kuhinja, ki jo obdaja črna, lahko deluje zelo elegantno, pogosto pa se uporablja z namenom, da velike prostore po videzu naredi malce manjše.
Bela je pogosto kombinirana z rdečo, modro in zeleno barvo. Še zlasti zadnji dve oddajata občutek svežine in sproščenosti. Vse bolj priljubljena barva moderne kuhinje pa postaja tudi oranžna barva.

Po najlepše moderne in lesene kuhinje v Mizarstvo Avbelj. Vabljeni!