Salon kuhinj Ljubljana

V salon kuhinj Ljubljana po kakovostno notranjo opremo prostorov po meri

Salon kuhinj Alples Ljubljana s 190 zaposlenimi je vodilni proizvajalec pohištva srednjega cenovnega razreda pri nas. Z bogato izbiro pohištva za kuhinje, dnevne sobe, spalnice, otroške sobe in predsobe razveseljuje že od leta 1955. Od takrat dalje kupcem nudimo številne prodajne programe, od katerih je na trg najbolj prodrl program Triglav, ki še danes krasi številne domove. Od novejših programov je najbolj uspešna spalnica Harmonija.

 

 

Saloni pohištva po vsej Sloveniji

Salon kuhinj v LjubljaniNotranje pohištvo za celotno opremo doma najdete v salonu kuhinj Ljubljana, kjer vam v zvezi z opremo doma z veseljem svetujemo. Na voljo smo vam v vseh regijah po Sloveniji, pri čemer lahko izbirate med več kot 70 saloni pohištva. Poslujem tudi v tujini, kjer poleg Rusije, Češke in Madžarske sodelujemo predvsem z državami Balkana. V Alplesu smo znani po montaži na domu, servisiranju in odpremi pohištva v dogovorjenih rokih, pri čemer prekašamo marsikaterega drugega ponudnika pohištva. Naši saloni pohištva so vam blizu, ne glede na to v katerem delu Slovenije ste. Salon kuhinj Ljubljana vam omogoča ogled vseh naših kuhinj, ki vam jih nudimo po ugodnih cenah, med katerimi so:

  • Kuhinja Natura,
  • Kuhinja Urbana,
  • Kuhinja Start in
  • Kuhinja Laguna.

 

 

Salon kuhinj Ljubljana – več za vas

Prednost naših kuhinj in drugega pohištva je predvsem v tem, da so poleg privlačnega dizajna tudi uporabne, sestavljive in imajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Na voljo so vam tudi dodatki za kuhinjo, kot so kuhinjski strojčki in druga potrebna oprema. Kuhinje lahko sestavite po svojih željah in jih tudi zrišete v 3D programu, ki ga najdete na naši spletni strani. Cena kuhinje je odvisna od številnih dejavnikov, od izbire materialov do obsega kuhinjskih elementov. Obiščite salon kuhinj Ljubljana, kjer so na enem mestu predstavljene naše kuhinje odlične kvalitete. Če vas zanimajo drugi prostori, pa obiščite salon pohištva kjer koli po Sloveniji. Nova oprema vrhunske kvalitete bo zagotovljena, vaš dom pa bo postal topel in domač.
Saloni pohištva Alples in salon kuhinj Ljubljana vam nudijo vse kar potrebujete za vaš dom – naj bo nova oprema vašega doma kvalitetna in ugodna!