Izberite kuhinjo po meri v enem od naših petih salonov v Sloveniji

Da se bo vsa družina v kuhinji dobro počutila, je pred njeno izdelavo potrebno skrbno načrtovati in razmisliti o vseh podrobnostih. Prostor, ki je na razpolago naj bo dobro izkoriščen in estetsko opremljen, tudi če je ta majhen. Ker je izdelava kuhinje po meri postala stalnica, si lahko izpolnite marsikatero željo, ki se vam je včasih zdela neuresničljiva. Tudi izdelava kuhinje za mansardo ne predstavlja več takšnih težav, kot se je to dogajalo v preteklosti, saj je kuhinjsko pohištvo mogoče s pomočjo računalniških izrisov popolnoma prilagoditi danim možnostim.

Mansardne kuhinje za majhne in velike prostore

 

Seveda, je pri majhnih prostorih še vedno potrebno sklepanje kompromisov in usklajevanje želja, kljub temu pa je tudi majhna kuhinja lahko popolnoma funkcionalna in lična na pogled. Vsako načrtovanje zahteva dobro pripravo, zato je potrebno natančno izmeriti stene, v načrt vrisati potrebne priključke, odtoke, odprtine za vrata in okna ter šele nato razmisliti o videzu. V naših salonih so vam na ogled različni tipi kuhinj v mnogih barvnih kombinacijah. Izbirate lahko med klasičnimi, rustikalnimi in modernimi kuhinjami visokega sijaja ali mat in se posvetujete z našimi strokovnjaki, ki so z leti pridobili ogromno znanja in izkušenj. Ti vam bodo koristno svetovali in vam pomagali pri izbiri.

Moderna kuhinja – katalog prečudovitih, cenovno ugodnih kuhinj

Masivna kuhinja z otokomModerna kuhinja se pogosto uporablja kot nasprotje rustikalne kuhinje. Po meri izdelana/sestavljena moderna kuhinja pa je pravzaprav vedno nekaj posebnega. Tako je težko opredeliti, kaj natanko pomeni moderna kuhinja. Kljub temu pa verjetno obstaja nekaj skupnih karakteristik, po katerih se lahko prepozna resnično moderna kuhinja, ki je videti kot iz kataloga!

Kakšna je zares moderna kuhinja, ki je »kot iz kataloga«?

Običajno je moderna kuhinja svetla in zračna. Na voljo so tako moderne kuhinje za male prostore kot bolj razprostrte postavitve – na primer moderna kuhinja z otokom. Pogosto je moderna kuhinja minimalistična v smislu barv in dekorja. V nekaterih primerih je sicer lahko moderna kuhinja opremljena tudi bolj drzno, kar pomeni predvsem več eksperimentiranja pri kombiniranju živih, močnih barv, ki v hipu pritegnejo pozornost. Moderna kuhinja ima čiste, ostre linije, kar poskrbi za občutek urejenosti in obvladljivosti prostora. Še pomembneje pa je, da je prilagojena navadam sodobnega posameznika/družine. Tako je zares moderna kuhinja v prvi vrsti funkcionalna – omogoča hitro in preprosto pripravo obrokov. Možnost enostavnega čiščenja pa je še ena izmed lastnosti, s katerimi se lahko pohvalijo moderne kuhinje. Katalog, ki ga za vas pripravljamo v GA+kuhinje, združuje različne kuhinje v akciji. Na voljo so vam rustikalne kuhinje po meri, moderne kuhinje za male prostore in klasične moderne kuhinje. Katalog omogoča, da si v miru ogledate eksponate in poiščete kombinacijo, ki vam najbolj ustreza.

Oglejte si naše moderne kuhinje – katalog s fotografijami

Moderna kuhinja za male prostoreSe zanimate za nakup moderne kuhinje za male ali večje prostore v akcije? Katalog je zagotovo prvi korak. V katalogu lahko dobite tako idejo za postavitev rustikalne kuhinje po meri kot moderne kuhinje. Katalog najdete tudi na spletu. Zelo velik del ponudbe iz našega kataloga predstavljajo kuhinje v akciji – moderne kuhinje, tudi za male prostore, moderna kuhinja z otokom in rustikalne kuhinje po meri. Kuhinje v akciji so idealna rešitev takrat, ko je znesek, ki ga imate na voljo za obnovo, relativno skromen. Seveda pa kuhinje v akciji iz našega kataloga niso samo poceni, ampak tudi izjemno kvalitetne in obstojne. Moderna kuhinja je lahko izdelana iz različnih materialov. V našem katalogu najdete predvsem eksponate iz stekla, kovine in eksotičnih vrst lesa oziroma poljubnih kombinacij omenjenih materialov. V katalog so uvrščene resnično najbolj moderne kuhinje. Katalog vam omogoča prvi krog selekcije. Tako boste dobili boljšo idejo, česa si želite – rustikalne ali moderne kuhinje po meri. Katalog lahko nato zamenjate z obiskom enega od naših salonov, kjer poskrbimo tudi za brezplačen 3D-izris!

Male kuhinje – presenečeni boste, koliko prostora nudijo mini kuhinje

 

Male kuhinje so idealna rešitev za majhne prostore. Ne glede na vaš stil, moderen ali rustikalen, eleganten ali preprost, v naši izbiri boste zagotovo lahko našli nekaj zase. Izbirate lahko med belimi ali črnimi kuhinjami, male svetle kuhinje z dodanimi barvnimi detajli. Ste že videli mini kuhinje z otokom? Tudi to ni problem. Nudimo vam male kuhinje za različne stile in okuse. Skupaj z vami in našimi strokovnjaki bomo projektirali in izdelali idealno mini kuhinjo za vaš prostor.

 

Mini kuhinje – skrivnostne rešitve za male kuhinje za odlaganje in shranjevanje

Majhen prostor zahteva prav posebno natančen pristop k izdelavi male kuhinje. Z vidika uporabnosti morajo biti mini kuhinje popolne. Prav tako je pomembna barva male kuhinje. Večinoma priporočamo svetle kuhinje, ki vizualno povečajo prostor. Poskrbeti moramo torej za prijetno barvo in maksimalno izrabo prostora. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli, da bo vaša mini kuhinja kraj, kjer boste z veseljem preživljali svoj čas. Izdelali vam bomo kuhinjo z uporabnimi omaricami in prostori za odlaganje. Praktično ni prostora, kamor ne bi mogli česa pospraviti. Poskrbeli bomo za skrite predale, funkcijsko pohištvo in maksimalno izrabo prostora.

male kuhinjemini kuhinje

 

Male kuhinje – male cene mini kuhinje za izredno kakovost in funkcionalnost

Naše podjetje se ukvarja s projektiranjem in izdelovanjem kuhinj po meri. Pokličite nas ali pa nas obiščite v našem salonu, s seboj prinesite tloris prostora in skupaj z vami bomo ustvarili odlično in funkcionalno malo kuhinjo po ugodni ceni. Ideje za kuhinjo si lahko ogledate v našem dosedanjem prodajnem programu, lahko pa predlagate tudi svoje ideje za kuhinje. Vse kuhinje so lahko tudi v visokem sijaju. V sodelovanju z vami bomo poiskali najbolj ugodno in primerno rešitev za vašo mini kuhinjo. Presenečeni boste nad ceno. Tudi poceni mini kuhinja je namreč lahko prostor, kjer se boste počutili odlični in kjer boste z veseljem gostili svoje prijatelje in družino.