Keramične ploščice za vsak prostor v hiši

Keramične ploščice lahko uporabljamo v notranjih prostorih našega doma ali pa jih položimo na zunanjih površinah, kot so terase, bazeni in celo fasade. Če smo včasih poceni keramične ploščice skrivali le v kopalnici, lahko sedaj najdete zunanje, kopalniške ali kuhinjske ploščice raznovrstnih oblik in barv, ki so zaradi enostavnega vzdrževanja resnično vsestranske. Salon keramike Kersan v Trzinu vam na enem mestu razkriva prenekatere možnosti uporabe keramičnih ploščic priznanih italijanskih proizvajalcev, zato se oglasite in strokovni svetovalci, vam bomo pomagali pri izbiri najprimernejše keramike.

keramične ploščiceTudi poceni keramične ploščice so lepe in kvalitetne

Razstavno prodajni salon Kersan ima izredno raznoliko izbiro keramike, tako da lahko vsaka stranka najde poceni keramične ploščice po svojem okusu. Zagotavljamo vam hitre dobavne roke in ugodne cene, da boste ustvarili prostor po vaših željah in v njem še dolgo uživali. Pri nas izbirate med zunanjo in notranjo keramiko vrhunske kvalitete, ki sledi sodobnim trendom in je primerna za vse vrste površin. Naša ponudba zadovolji stranke s še tako zahtevnim okusom. Zavedamo se, da kvalitetna, vzdržljiva in hkrati očesu prijazna keramika ni vedno poceni, a smo ponosni, da lahko v naši ponudbi izbirate med poceni keramičnimi ploščicami, ki so primerne za vse prostore in izpolnjujejo vse vaše želje. Z veseljem pokažite svoje keramične ploščice! Dimenzije keramike, ki jo ponujamo, so zelo različne, od večjih pa vse do majhnih ploščic, primernih za mozaik, vse pa odlikuje kvaliteta in vsestranska uporabnost ter enostavno vzdrževanje, pa naj gre za keramične ploščice pred ali v hiši.

Kuhinjske ploščice niso samo stenska obloga

Najpogostejše so stenske keramične ploščice za kuhinjo. Te so navadno položene med pultom in omaricami, saj so kuhinjske ploščice odporne na vročino in vlago, vašo kuhinjo pa ščitijo pred maščobo in umazanijo ter tako površine ustrezno zaščitijo. A zakaj zaščita sten ne bi izgledala tudi lepo? Zaradi enostavnega čiščenja, so keramične ploščice izredno primerne tudi za talno oblogo vaše kuhinje – iz naše bogate ponudbe izberite protidrsno talno keramiko po vašem okusu. V našem salonu lahko najdete poceni keramične kuhinjske ploščice različnih dimenzij in stilov, primernih za vsako kuhinjo, bodisi moderno ali rustikalnega videza.  Kersanovi svetovalci pa vam bomo z veseljem  pomagali tudi pri izbiri izvajalcev. Več informacij na voljo tudi na spletnem portalu vsi.si.