Izberite kuhinjo po meri v enem od naših petih salonov v Sloveniji

Da se bo vsa družina v kuhinji dobro počutila, je pred njeno izdelavo potrebno skrbno načrtovati in razmisliti o vseh podrobnostih. Prostor, ki je na razpolago naj bo dobro izkoriščen in estetsko opremljen, tudi če je ta majhen. Ker je izdelava kuhinje po meri postala stalnica, si lahko izpolnite marsikatero željo, ki se vam je včasih zdela neuresničljiva. Tudi izdelava kuhinje za mansardo ne predstavlja več takšnih težav, kot se je to dogajalo v preteklosti, saj je kuhinjsko pohištvo mogoče s pomočjo računalniških izrisov popolnoma prilagoditi danim možnostim.

Mansardne kuhinje za majhne in velike prostore

 

Seveda, je pri majhnih prostorih še vedno potrebno sklepanje kompromisov in usklajevanje želja, kljub temu pa je tudi majhna kuhinja lahko popolnoma funkcionalna in lična na pogled. Vsako načrtovanje zahteva dobro pripravo, zato je potrebno natančno izmeriti stene, v načrt vrisati potrebne priključke, odtoke, odprtine za vrata in okna ter šele nato razmisliti o videzu. V naših salonih so vam na ogled različni tipi kuhinj v mnogih barvnih kombinacijah. Izbirate lahko med klasičnimi, rustikalnimi in modernimi kuhinjami visokega sijaja ali mat in se posvetujete z našimi strokovnjaki, ki so z leti pridobili ogromno znanja in izkušenj. Ti vam bodo koristno svetovali in vam pomagali pri izbiri.

Kuhinje po meri za popoln izkoristek prostora

Kuhinje so že od nekdaj osrednji prostori, kjer ljudje uživajo v pripravi obrokov in se to znanje prenaša na nove rodove. Danes so kuhinje funkcionalne in narejene po meri, tako da se natanko prilegajo velikosti prostora in je ta maksimalno izkoriščen. Za nakup kuhinje po meri je treba poiskati strokovno pomoč v salonu pohištva, kjer na podlagi 3D izrisa kuhinj pripravijo celovit načrt postavitve kuhinjskih elementov. Tega pripravijo po predhodni izmeri prostora. Svetovanje, izmero prostora in izris kuhinj opravijo pri Pohištvu Šmigoc brezplačno. V svojem salonu pohištva ponujajo funkcionalne in kvalitetne kuhinje. Posebno mesto imajo kuhinje Alples uveljavljenega slovenskega izdelovalca pohištva. Med njimi najdemo kuhinje po meri različnih slogov, od podeželskega in vintage do modernega, različnih obdelav in materialov, ki zadovoljijo različne zahteve in želje. Kuhinje Alples so kvalitetno izdelane, material zanje je pazljivo izbran in imajo vgrajeno trpežno okovje – to so atributi za njihovo dolgoletno uporabo. Pri izdelavi so namenili pozornost vsem detajlom, tako da je poleg funkcionalnosti estetsko dovršena in bo našemu domovanju dajala posebno vrednost.

Naj vaša moderna kuhinja odlikuje vašo osebnost

Najlažji način do moderne kuhinje je, da predelate oz. posodobite zdajšnje kabinete v nekaj čisto preprostega. Lahko jih preprosto samo prebarvate v kakšno bolj svežo barvo, ali pa jim celo dodate nekaj teksture in vzorcev. Pri tem ne pozabite tudi na kuhinjska vrata in jih kombinirajte z novim stilom svojih omaric. Držite se preprostih in čistih linij, če lahko odstranite kak ročaj ali kljuko in poskrbite, da se kuhinjska vratca odprejo na pritisk, še toliko bolje. Vaš fokus naj bo na samih materialih in ne toliko na vseh dodatkih in okraskih, s tem boste dosegli izgled čiste in odprte kuhinje, hkrati pa boste pridobili tudi na delovni površini, saj bodo na vaših pultih le najnujnejše stvari. Najbolj pomembno pa je, da v celotnem dizajnu pokažete in upoštevate predvsem sebe. Na koncu koncev boste vi tisti, ki boste v svoji kuhinji preživeli največ časa. Vi boste pripravljali obroke za vašo družino in v njej gostili prijatelje. Zato je seveda tudi izredno pomembno, da se vi v njej dobro počutite. Seveda lahko sledite t.i. modernim smernicam, a če boste v vse skupaj vključili še sebe in svoj okus, bo vaša kuhinja za vas popolna.

Kuhinje po meri, ki jih boste hitro vzljubili

Kuhinje po meri zagotavljajo najbolje izkoriščen prostor in prinašajo zadovoljstvo, da ste dobili točno to, kar potrebujete. V salonih pohištva Šmigoc nudimo čudovite moderne kuhinje Alples, pa tudi kuhinje Brigitte küchen, Nobilia in Jela. Pri načrtovanju nove kuhinje vam nudimo vso potrebno podporo, s strokovnim svetovanjem in brezplačnim 3D izrisom kuhinje, da se boste lažje odločili za najbolj optimalno postavitev in prave barve. Obiščete nas lahko v Mariboru, na Ptuju in v Slovenski Bistrici.

Moderne kuhinje so zelo praktične in hkrati domače. Dobro je izkoriščen celoten prostor, pametna tehnologija pa poskrbi za polepšan vsakdan in veliko funkcionalnost. Pogosto je mešanje tradicionalnih in sodobnih elementov, da kuhinja dobi svojevrsten značaj, ki jo dela tako posebno. Umikajo se sterilni toni, nazaj prihajajo barve. Da bi si tudi vi ustvarili sanjsko kuhinjo, v kateri boste zares uživali, si oglejte naše čudovite modele kuhinj Alples in naročite izris kuhinje. Uredili vam bomo kakovostno kuhinjo po meri, ki ne bo le lepa, ampak tudi nadvse praktična. Lahko se dogovorimo tudi za obisk na domu, da vam kar v samem prostoru predlagamo najboljše rešitve. Stopite v stik z nami in začnite proces izbire nove kuhinje, ki vam bo v ponos še dolga leta.

cena-kuhinj-po-meri

Izris kuhinje – oblikujte svojo kuhinjo

3D izris kuhinjeVsako sodobno podjetje mora iti v korak s časom, saj le tako lahko svojim strankam ponudi najboljše, kar je trenutno na voljo. Poleg sodobnega oblikovanja in modernih materialov je treba poskrbeti tudi za sodobno tehnologijo, ki olajša delo tako ponudniku kot stranki. Načrt oziroma izris moderne kuhinje spada med najpomembnejše dejavnosti pri pripravi in izbiri pohištva in bele tehnike v kuhinji. Takšen 3D izris kuhinje je namreč v veliko pomoč pri tem, da si bodoči uporabnik predstavlja, kakšna bo njihova kuhinja in kako bodo videti na primer določene kombinacije elementov in barv.

NADALJUJTE Z BRANJEM

3D izris kuhinje

Izris kuhinje

Izbira novega pohištva nikakor ni enostavna, saj se odločamo za nekaj, kar nam bo v našem domu kar dolgo vrsto let delalo družbo. Napačna odločitev je zato lahko povod za izjemno veliko slabe volje, saj nas pogled na izbrano kuhinjo vsak dan znova spomni, da pohištvo ali postavitev nista takšna, kot smo si prestavljali. Izris kuhinje ali drugega prostora je pravzaprav nekaj,brez česa ne poteka nobeno dobro projektiranje oziroma načrtovanje postavitve pohištva. V podjetju Pohištvo Erjavec vam bomo pomagali pri izbiri ustreznega pohištva in izdelali 3D izris klasične ali moderne kuhinje v več različicah, tako da si boste jasno predstavljali, kako bo videti vaša nova kuhinja ali ostalih prostorov.

NADALJUJTE Z BRANJEM