3D izris kuhinje

Izris kuhinje

Izbira novega pohištva nikakor ni enostavna, saj se odločamo za nekaj, kar nam bo v našem domu kar dolgo vrsto let delalo družbo. Napačna odločitev je zato lahko povod za izjemno veliko slabe volje, saj nas pogled na izbrano kuhinjo vsak dan znova spomni, da pohištvo ali postavitev nista takšna, kot smo si prestavljali. Izris kuhinje ali drugega prostora je pravzaprav nekaj,brez česa ne poteka nobeno dobro projektiranje oziroma načrtovanje postavitve pohištva. V podjetju Pohištvo Erjavec vam bomo pomagali pri izbiri ustreznega pohištva in izdelali 3D izris klasične ali moderne kuhinje v več različicah, tako da si boste jasno predstavljali, kako bo videti vaša nova kuhinja ali ostalih prostorov.

Izris kuhinje je osnova za pravo izbiro

Kuhinja je eden izmed prostorov, v katerem se veliko zadržujemo in kjer je ustrezna kombinacija elementov in postavitev pohištva pomembna ne le zaradi videza, temveč tudi zaradi svoje uporabne funkcije. Glede na prostor, ki ga imamo na razpolago, ter naš življenjski slog si želi mo postaviti čim bolj funkcionalno razporejeno pohištvo in belo tehniko. 3D izris kuhinje ima pri izbiri odločilno vlogo. Večina ljudi si brez tridimenzionalne slike izjemno težko predstavlja, kakšen bo prostor videti z izbranimi elementi in belo tehniko. Z različnimi izrisi kuhinje pa lahko natančno preučite različne možnosti in si izberete najboljšo – tako po videzu kot po uporabnosti.

Za 3D izris kuhinje poskrbijo naši arhitekti in notranji oblikovalci

S strokovnim pristopom k opremljanju vaše tradicionalne ali moderne kuhinje bomo poskrbeli, da bo ta resnično takšna, kot si jo želite. Tridimenzionalni izris kuhinje vam bo omogočil, da boste virtualno vstopili v prostor in si ogledali vsako malenkost – materiale, barve, postavitev, različne možnosti dodatkov, osvetlitve in dekoracije. 3D izris kuhinje vam bomo izdelali v več različicah, med katerimi boste lahko izbrali takšno, ki vam je najbolj všeč. Na ogled vam bo celovito opremljen prostor, v katerem bomo v podjetju Pohištvo Erjavec brez težav kaj odvzeli in dodali, spremenili barvno paleto in zamenjali postavitev elementov. Vse dokler ne boste popolnoma zadovoljni.