Izris kuhinje – oblikujte svojo kuhinjo

3D izris kuhinjeVsako sodobno podjetje mora iti v korak s časom, saj le tako lahko svojim strankam ponudi najboljše, kar je trenutno na voljo. Poleg sodobnega oblikovanja in modernih materialov je treba poskrbeti tudi za sodobno tehnologijo, ki olajša delo tako ponudniku kot stranki. Načrt oziroma izris moderne kuhinje spada med najpomembnejše dejavnosti pri pripravi in izbiri pohištva in bele tehnike v kuhinji. Takšen 3D izris kuhinje je namreč v veliko pomoč pri tem, da si bodoči uporabnik predstavlja, kakšna bo njihova kuhinja in kako bodo videti na primer določene kombinacije elementov in barv.

Podrobnosti, ki jih vsebuje izris kuhinje

Danes je sodobna tehnologija dosegla takšno stopnjo, da je pronicala prav na vsa področja in že dolgo ni več samo del znanosti. Odličen primer praktične uporabe sodobnih računalniških pripomočkov je program za 3D izris kuhinje, ki ne sme manjkati v nobenem salonu pohištva. V podjetju Erjavec se trudimo, da bi bila oprema vedno pisana na kožo uporabniku. Pri tem nam je takšen načrt kuhinje v veliko pomoč. Prvi programi so bili nekoliko okorni in so izdelali bolj splošno sliko, danes pa so programi tako dodelani, da lahko v prostor dodate vsako podrobnost. Izberete lahko postavitev elementov, tip in barvo pohištva, ploščice, stene, steklene dele, belo tehniko, ročaje vrat, osvetlitev, in vse ostalo, kar spada k praktični in lepi kuhinji.

Izris kuhinje – klasika ali sodobni trendi: le da je po vaši meri

Kakšen slog vam je ljubši, klasičen ali sodoben, je pravzaprav nepomembno, saj imamo v podjetju Pohištvo Erjavec na voljo oboje: moderne in klasične kuhinje. Za nas je najpomembnejše to, da ste z izdelkom zadovoljni in v svoji novi kuhinji uživate. Pri tem vam lahko učinkovito pomagamo, če skupaj izdelamo 3D izris vaše kuhinje. Na podlagi mer, vaših želja in znanja naših strokovnjakov lahko izdelamo več različno opremljenih kuhinj, med katerimi boste izbrali tisto, ki vam bo najbolj všeč. Takšen načrt oziroma izris kuhinje je najboljši približek dejanski postavitvi, saj je tridimenzionalen in res zajame bistvo prostora.