Moderna kuhinja – katalog prečudovitih, cenovno ugodnih kuhinj

Masivna kuhinja z otokomModerna kuhinja se pogosto uporablja kot nasprotje rustikalne kuhinje. Po meri izdelana/sestavljena moderna kuhinja pa je pravzaprav vedno nekaj posebnega. Tako je težko opredeliti, kaj natanko pomeni moderna kuhinja. Kljub temu pa verjetno obstaja nekaj skupnih karakteristik, po katerih se lahko prepozna resnično moderna kuhinja, ki je videti kot iz kataloga!

Kakšna je zares moderna kuhinja, ki je »kot iz kataloga«?

Običajno je moderna kuhinja svetla in zračna. Na voljo so tako moderne kuhinje za male prostore kot bolj razprostrte postavitve – na primer moderna kuhinja z otokom. Pogosto je moderna kuhinja minimalistična v smislu barv in dekorja. V nekaterih primerih je sicer lahko moderna kuhinja opremljena tudi bolj drzno, kar pomeni predvsem več eksperimentiranja pri kombiniranju živih, močnih barv, ki v hipu pritegnejo pozornost. Moderna kuhinja ima čiste, ostre linije, kar poskrbi za občutek urejenosti in obvladljivosti prostora. Še pomembneje pa je, da je prilagojena navadam sodobnega posameznika/družine. Tako je zares moderna kuhinja v prvi vrsti funkcionalna – omogoča hitro in preprosto pripravo obrokov. Možnost enostavnega čiščenja pa je še ena izmed lastnosti, s katerimi se lahko pohvalijo moderne kuhinje. Katalog, ki ga za vas pripravljamo v GA+kuhinje, združuje različne kuhinje v akciji. Na voljo so vam rustikalne kuhinje po meri, moderne kuhinje za male prostore in klasične moderne kuhinje. Katalog omogoča, da si v miru ogledate eksponate in poiščete kombinacijo, ki vam najbolj ustreza.

Oglejte si naše moderne kuhinje – katalog s fotografijami

Moderna kuhinja za male prostoreSe zanimate za nakup moderne kuhinje za male ali večje prostore v akcije? Katalog je zagotovo prvi korak. V katalogu lahko dobite tako idejo za postavitev rustikalne kuhinje po meri kot moderne kuhinje. Katalog najdete tudi na spletu. Zelo velik del ponudbe iz našega kataloga predstavljajo kuhinje v akciji – moderne kuhinje, tudi za male prostore, moderna kuhinja z otokom in rustikalne kuhinje po meri. Kuhinje v akciji so idealna rešitev takrat, ko je znesek, ki ga imate na voljo za obnovo, relativno skromen. Seveda pa kuhinje v akciji iz našega kataloga niso samo poceni, ampak tudi izjemno kvalitetne in obstojne. Moderna kuhinja je lahko izdelana iz različnih materialov. V našem katalogu najdete predvsem eksponate iz stekla, kovine in eksotičnih vrst lesa oziroma poljubnih kombinacij omenjenih materialov. V katalog so uvrščene resnično najbolj moderne kuhinje. Katalog vam omogoča prvi krog selekcije. Tako boste dobili boljšo idejo, česa si želite – rustikalne ali moderne kuhinje po meri. Katalog lahko nato zamenjate z obiskom enega od naših salonov, kjer poskrbimo tudi za brezplačen 3D-izris!