Kuhinje po naročilu

Poljubno kombiniranje opreme

izris kuhinje po meriKuhinja po naročilu je poimenovanje, ki se je v preteklosti uporabljalo predvsem za kuhinjo, ki jo je v skladu z vašimi napotki v celoti izdelal mojster. Vendar pa se danes sintagma kuhinja po naročilu pogosto uporablja tudi v drugačnem kontekstu … Tako lahko kuhinja po naročilu imenujemo tudi kupovanje oziroma sestavljanje kuhinje po elementih. Prednost tovrstne »kuhinje po naročilu« je, da je celoten proces manj zamuden, saj kombinirate že izdelane elemente, obenem pa je ta možnost načeloma tudi precej bolj ugodna. Kuhinja pa je kljub temu takšna, kot si jo želite … Dodatna prednost kombiniranja pa je tudi ta, da lahko v osnovi klasične kuhinje nadgradite z modernejšimi elementi ali pa obratno – v moderno kuhinjo vnesete pridih klasike oziroma tradicije. Dodatne informacije o nemških kuhinjah po meri na vsi.si portalu.

Oprema kuhinje v skladu z vašimi željami in potrebami

Izbiranje nove kuhinje je lahko precej zahtevno opravilo, saj pogosto ni mogoče kupiti posameznih elementov, ampak zgolj kuhinjo v kompletu, ki pa se ne ujema nujno z vsemi vašimi kriteriji glede tega, kakšna naj bi bila idealna oprema kuhinje, tako v funkcionalnem kot v estetskem smislu. Še posebej velike težave pa se običajno pojavijo, če imate za kuhinjo na voljo manjši prostor, zato je toliko bolj pomembno, da je oprema kuhinje izbrana in kombinirana zelo premišljeno. Kuhinja po elementih (od omaric pa vse do stolov za kuhinjo) je tako idealna rešitev za najrazličnejše situacije, saj imate precej več svobode pri kombiniranju.

Za boljšo predstavo o končni podobi vaše nove kuhinje: izris

V Studiu Novak vam poleg možnosti »kuhinje po naročilu« oziroma nakupa posameznih kosov opreme za kuhinjo ponujamo tudi izris kuhinje, s pomočjo katerega se boste lažje odločili, ali je izbrana kombinacija elementov res ustrezna. Izris kuhinje, ki ga po želji pospremimo tudi z nasveti glede možnih izboljšav, je izjemno natančen in nudi zelo dobro predstavo glede končne podobe vaše nove kuhinje. Izris spreminjamo toliko časa, dokler niste popolnoma zadovoljni, kuhinja po naročilu pa vključuje tudi brezplačno dostavo. Preverite pa še našo ponudbo kuhinjskih naprav oziroma aparatov ter dodatne opreme (jedilni koti, mize in stoli za kuhinjo ter jedilnico itd.). Z našo pomočjo lahko tako v celoti opremite svojo novo kuhinjo na enem mestu.