Moderne kuhinje Erjavec

Moderne kuhinjePred več kot štiridesetimi le ti je v družinskem krogu nastalo podjetje, ki smo ga poimenovali Kuhinje Erjavec. V tem času smo iz majhnega podjetja, ki se je ukvarjalo z izdelovanjem kuhinjskega pohištva, postali eden najbolj uveljavljenih izdelovalcev pohištva na sploh, zato smo se pred nedavnim preimenovali v Pohištvo Erjavec. Naš cilj je ustvarjati vrhunske klasične in moderne kuhinje ter pohištvo za druge prostore. Lahko se pohvalimo z lastno proizvodnjo, zato bo vaša moderna kuhinja natanko takšna, kot si jo želite in bo povsem ustrezala dimenzijam vašega prostora. S pohištvom, izdelanim po meri, se namreč ne more kosati prav nobeno standardno pohištvo. So vam pri srcu moderne kuhinje? Pohištvo Erjavec bo ugodilo vsaki vaši želji!

Moderna kuhinja – funkcionalnost in eleganca

Če so vam všeč drzne in moderne kuhinje, boste pri nas zanesljivo našli nekaj zase. Eno od naših vodil je namreč tudi to, da sledimo najsodobnejšim svetovnim trendom na področju oblikovanja pohištva in izdelave materialov ter vam zato lahko ponudimo najsodobnejše izdelke. Trenutno so še vedno najbolj moderne enostavne ravne linije in elegantno oblikovane omarice, kjer prevladuje horizontalni raster. Odpiranje na dotik ostaja v trendu, izbira barv pa je odvisna predvsem od tega, kako drzni ste. Moderne kuhinje namreč ponujajo pestro paleto barv, ki jih lahko po želji kombinirate. Obenem pa ne smemo pozabiti na bistveno lastnost, to je izjemna funkcionalnost.

Moderne kuhinje – sodobno tudi pri izbiri okovja in osvetlitve

Pri izdelavi pohištva gremo v podjetju Erjavec v korak s časom ne le pri obliki, temveč tudi pri izbiri materialov in tehnološko najbolj dovršenih mehanizmov za odpiranje omar in predalov. Da je uporaba še prijetnejša, veliko poornosti namenjamo enostavnemu čiščenju in vzdrževanju površin. Pri modernih kuhinjah pomembno vlogo igra tudi osvetlitev, ki lahko prostor zelo spremeni. Maši notranji oblikovalci vam bodo pri tem pomagali in vam svetovali, kako kombinirati pohištvo in namestiti osvetlitev, da bo vaša moderna kuhinja najlepša in najbolj funkcionalna.