Kuhinja po naročilu pri Pohištvo Erjavec

Kuhinja po naročiluV idealnih razmerah bi vsak izmed nas našel natanko takšno pohištvo, ki povsem ustreza meram v njegovem domu; pohištvo, ki se povsem prilega prostoru v kuhinji ali dnevni sobi tako po velikosti kot po oblikovni plati. A ker serijsko pohištvo ni vedno primerno za vsak dom, je kuhinja po naročilu edina rešitev. Z njo resnično dobite takšno pohištvo, kot si ga želite, ni vam treba sklepati kompromisov in se prilagajati pohištvu, ki je na voljo, temveč ravno nasprotno: izdelava kuhinje se prilagodi vašemu prostoru,  potrebam in željam. V podjetju Pohištvo Erjavec vam pomagamo uresničiti vse vaše želje.

Izdelava kuhinje po naročilu pod vašo taktirko

V podjetju Pohištvo Erjavec se vedno držimo vodila, da so strankine želje, pa naj bodo še tako nenavadne, uresničljive.  Naši strokovnjaki so vedno pripravljeni svetovati, a kuhinje po naročilu konec koncev so namenjene uporabnikom, zato je najpomembneje, da zadovoljijo njihov okus.  S stranko se vedno natančno pogovorimo, kakšne so želje glede razporeditve in stila, nato pa zanjo izdelamo 3D načrt prostora. Z njim si lahko zelo jasno predstavljate, kako bo videti končni izdelek z vsemi dodatki in opremo. Lahko vam naredimo več različic vaše kuhinje po naročilu, med katerimi izberete najboljšo ali pa morda samo spremenite kakšno malenkost. Potem pa nam ostane le še, da poprimemo za delo: izdelava kuhinje se lahko začne.

Kuhinja po naročilu naj bo funkcionalna in lepa

Načrtovanja pohištva oziroma opreme določenega prostora se vedno lotimo z dveh stališč: estetskega in funkcionalnega. Idealna kuhinja po naročilu združuje oboje: lepoto in praktičnost. Eno brez drugega je namreč povsem nesmiselno: kaj nam koristi čudovita kuhinja, ki je povsem neuporabna? Ali obratno: v izjemno praktični kuhinji, ki je na videz neprivlačna ne bomo nikoli uživali. Ravno zato je pomembno, da je izdelava kuhinje izpeljana strokovno. V podjetju Pohištvo Erjavec vam ponujamo natanko to: kakovostne, lepe in praktične kuhinje, ki polepšajo vsak dom.