Kuhinje Alples – kakovost in eleganca združena v eno

Kuhinje Alples bodo v vaš dom vnesle kakovost, eleganco in domačnost, da bosta vaša hiša ali stanovanje resnično postala dom. Pri nas si izberite kuhinjo po svojem okusu, izkoristite pa lahko tudi našo hitro dostavo in montažo, ki resnično poskrbi, da je vaš nakup brez skrbi. Odločite se lahko tudi za nakup kuhinje z dnevno sobo in jedilnico ter pohištva za dnevne sobe in pohištva za predsobo.

Kuhinje po vaši meri

Našo prodajo kuhinj smo nadgradili s sistemom »nariši sam« kjer si lahko s pomočjo posebnega programa razporejate pohištvo po svoji želji. To pride predvsem prav v primerih, da imate v večjem bivalnem prostoru kar tri funkcionalne enote, in sicer kuhinja z dnevno sobo in jedilnico.

Tako se boste lažje odločili tudi za večje nakupe saj boste lahko videli kako bi v vaše stanovanje lahko razporedili novo kuhinjo z dnevno sobo in jedilnico.

Naša prodaja kuhinj vsebuje štiri različne pakete, NATURA, URBANA, LAGUNA in START.

Lahko se odločite tudi za enkraten nakup kuhinje z dnevno sobo, k svojemu nakupu kuhinje pa  dodate tudi novo pohištvo za dnevne sobe in s pohištvom za predsobo posodobite že sam vhod v vaš dom.

kuhinje alplesProdaja kuhinj za vsak okus

Včasih je sestavljanje elementov, ki bi ustrezali vaši razporeditvi prostora preprosto pretežko. Zato je del naše prodaje kuhinj tudi svetovanje arhitekta, ki vam bo pomagal pri lažji izbiri in  sestavljanju vaše sanjske kuhinje .

V podjetju vam ponujamo pester izbor kakovostnega pohištva katerega prednost je v privlačnem dizajnu in uporabnosti. Tudi pri snovanju kuhinje smo upoštevali sodobne življenjske navade, možnost sestavljanja različnih elementov ter seveda ponujamo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Obiščite naše salone, kjer se vam bomo v celoti posvetili in našli primerno izbiro za vas. Ker je prodaja kuhinj in njihov nakup zahtevnejši (predvsem tistih, ko skušamo v en prostor združiti kuhinjo z dnevno sobo in jedilnico) vam svetujemo, da se pred obiskom našega salona najavite, da vam lahko zagotovimo najboljšo pomoč in svetovanje.

Spremenite svoje stanovanje v dom.