Nove kuhinje – po meri oblikujte svoj dom

Zakaj ne bi pri opremljanju ali prenovi vašega doma, razmislili o novi kuhinji po meri, ki bi zadostila vsem vašim potrebam in željam?  Načrtovanje nove kuhinje, ki sledi vašim estetskim idealom in kasneje kvalitetna izdelava ugodne kuhinje, ki prostor maksimalno izkoristi in ga naredi edinstvenega, je prava rešitev za tiste, ki od svoje kuhinje želijo več.

Nove kuhinje po meriUgodne kuhinje iz vrhunskih materialov

Si želite nove kuhinje po meri, ki bo polepšala prostor, ga naredila izvirnega in uporabnega? Si želite nove moderne kuhinje z otokom ali imate slabo izkoriščen prostor v obstoječi kuhinji? Polepšajte svoj dom z zavidanja vredno a ugodno kuhinjo, ki vam jo bodo izdelali strokovnjaki Mizarstva Avbelj. Smo podjetje z večletnimi izkušnjami na področju mizarstva in oblikovanja pohištva po meri, zato bo izdelava kuhinje, ki si jo boste izbrali, opravljena kvalitetno in z najnovejšimi tehnološkimi postopki.

Ponujamo vam ugodne kuhinje obogatene s kvalitetnimi in sodobnimi materiali, kuhinjske elemente osvetljene z led svetili, opremljene z modernimi mehkimi zapiralnimi sistemi in najnovejšo belo tehniko. Poslušali bomo vaše želje in z vami ustvarili novo kuhinjo po meri, pa naj bo to klasična kuhinja s tradicionalnimi elementi iz lesa, moderna kuhinja z otokom, ki jo odlikujejo čiste in ravne linije iz stekla ali ekstravagantna in v celoti prilagojena vašemu življenjskemu slogu.

Izdelava nove kuhinje po meri je vaš in naš izziv

Vsak prostor izdelan po meri je unikaten in po vašem okusu. Tudi če ste prostorsko omejeni, naj vas izdelava nove kuhinje po meri ne skrbi. Strokovnjaki vam bomo pomagali, da boste še tako navaden prostor spremenili v osebno gurmansko oazo, v kateri si boste želeli preživljati ves svoj čas.

Ker je izdelava kuhinje lahko naporno in drago opravilo, strankam, ki si želijo nove kuhinje po meri, ponujamo rešitve, ki niso zgolj estetske in praktične, pač pa tudi ugodne. Kuhinje so pogosto srce vsakega doma, zato nam zaupajte svoje zahteve in nam prepustite načrtovanje vaše nove kuhinje, ki ne bo le prostor za pripravo hrane, pač pa prostor v katerem boste resnično uživali. Oglasite se v našem prodajnem salonu in si oglejte široko izbiro materialov in oblikovnih rešitev. Zagotavljamo vam, da bomo v Mizarstvu Avbelj vaše stanovanje spremenili v čudovit dom.