Moderne talne ploščice primerne za uporabo znotraj in zunaj

Moderne talne ploščice se lahko uporabljajo v prav vseh notranjih prostorih, kakor tudi v zunanjih. Keramične ploščice, stenske ali talne, vam zaradi svoje odpornosti, obstojnosti in enostavnega vzdrževanja znatno olajšajo vaše bivanje, sodoben videz, bogata ponudba dimenzij, barv in vzorcev, pa prostor naredijo tudi na videz prijeten.

Moderne keramične ploščiceKeramične ploščice – bogata ponudba stenske in talne keramike

V prodajno-razstavnem salonu keramike Kersan v Trzinu imamo bogato ponudbo keramičnih ploščic vrhunskih italijanskih in španskih proizvajalcev. Med drugim si lahko pri nas ogledate stenske kuhinjske keramične ploščice, talne ploščice za v kuhinjo, moderne talne ploščice za zunanje površine in še in še. Moderne talne ploščice iz naše ponudbe www.kersan.si/keramicne-ploscice-cena se ponašajo z dobro toplotno prevodnostjo in so zato posebno primerne za talno gretje. Oglasite se v salonu in si oglejte številne razstavljene vzorce, z  računalniškim 3D izrisom prostora in svetovalnim osebjem pa vam bomo z veseljem pomagali pri vaši odločitvi. Ne glede na to, ali kupujete zunanje ploščice ali ploščice za kuhinjo, smo prepričani, da boste pri nas našli kar iščete.

Moderne talne in stenske ploščice za kuhinjo naj olajšajo vaše delo

Ploščice za kuhinjo so nezahtevne za vzdrževanje, ker so odporne na maščobo, vodo ter kemične snovi, pa so najpogostejša izbira predvsem za stenske obloge med kuhinjskim pultom in omaricami. Izbira ploščic za kuhinjo je pestra, glede na videz vaše kuhinje, pa lahko izbirate med različnimi barvami, vzorci in velikostmi. V kuhinji pa niso uporabne le keramične ploščice, ki so stenske, pač pa je vredno razmisliti tudi o talni keramiki. Moderne talne ploščice so v zadnjih letih močno spremenile svoj običajni videz, poleg tega so protizdrsne in elegantno dopolnjujejo prostor. Vse pogosteje se posnema videz drugih materialov, na primer kamna ali lesa, s čimer dosežemo enovit videz tal in se praktično ne vidi, da gre za keramične ploščice. Stenske ploščice za kuhinjo v naši ponudbi so, prav tako kakor moderne talne ploščice, daleč od dolgočasnih izbir. Za vas smo izbrali priznana podjetja s talno in stensko keramiko, izberite keramične ploščice, stenske ali talne, po svoji meri, ki bodo dopolnile vaš dom. Zakaj ne bi več časa posvetili prijetnim opravilom, kot pospravljanju kuhinje?